Mobilmenu
Hem
Bo
Smögens Hafvsbad
Smögens Gästhem
Pensionat Bryggan
Smögen Rum o Stuga
Kungsformedling
Makrillviken
Ramsvik
Wiggersvik
Sea Lodge
Äta
Skärets Krog
Hamnen 4
Hållö Bar
Smögens Hafvsbad
Lagergrens
Sea Lodge
Göstas Fiskekrog
Se&Göra
Badplatser
Ramsvikslandet
Nordens Ark
Vandringsleder
Tumlaren
Hunnebo Bio
Havets Hus
Shoppa
Inredningskompaniet
Pondus
Smögen Outlet
West Point
Sea Avenue
Ringaresskär
ICA Ankaret
Outletboden
Flärd och Nytta
Smögens Närlivs
Stranneboden
Fotolabbet
Om
Smögenbryggan AB
Gästhamnen
Arkitekturen
Smögenräkor
Turismshistoria
Sillperioderna
Riksintresse
Hitta
Smögenbryggans Parkering
Sandöns Parkering
Bussparkering
Geografi
Zitabåtarna
Tillbaks till äta

Sillgatan 14
456 51 SMÖGEN

Telefon:
0523 - 708 50

E-post:
info@hamnen4.se

Hemsida:
hamnen4.se

Facebook:
facebook.com/pages/Hamnen4-Seaclub-Grill

Hamnen 4

Hamnen 4 är beläget på Smögens finaste adress mitt på ångbåtsbryggan. Precis vid den legendariska platsen Snusfronten där för många år sedan dom gamla gubbarna löste världsproblemen och kärringarna satt och beklagade sig närmännen for ut till sjöss. I 1800-talshuset som tidigare varit Poststation och senare Segelmakeri är idag Smögens största och mest välbesökta mat & nöjesetablissemang.

På andra våning bara några meter från havet har du den absolut bästa tänkbara utsikten över Smögenbryggan. Restaurangen har en klassisk maritim ”med en tvist” interiör och en ljus och väderskyddad terrass ”Orangeriet”. Menyn är inspirerad efter de fina lokala råvaror som Smögen ochhavet har att erbjuda med en bred variation av fisk och kötträtter samt de klassiker som hör sommaren till. 

Efter att sista maträtterna lämnat köksluckan sker en övergång och förvandling från restaurang till Västkustklubb i den allra finaste mix av musik, människor och dans. Här samlas sommarens festelit varje år och förlustar sig fram till morgontimmarna till rytmerna av landets främsta DJ´s. För ”special treatments”, bokningar i Sailors Room av större sällskap eller förfrågan på drinkbord kontakta oss här.

Skepparn har kommit att bli hela Västkustens ”vattenhål” och kända Raj-Raj bar där alla sommargäster förr eller senare hamnar. Baren som alltid levererar fest 7 dagar i veckan från juni till augusti hittar du bara på Smögen. Det är också den självklara mötesplatsen både på sena eftermiddagen eller framåt natten. På förkvällarna visas här all tv-sport från fotboll till Formel-1.

2012 var det premiär för den rustika Öl & Brunsprits baren Smuga i Hamnen 4´s undervåning – en blivande klassiker på vår kära ö. En skeppsbar där det serveras allt från öl från världens hamnar till en traditionell pubmeny för den som känner sig hungrig efter en dag på havet eller bryggan. Slå dig ner i vår rustika miljö fylld med historier och skrönor där skratten och skålar tar ton medans tonerna från musiken är dova. Här visas tv-sport på dagarna och på kvällarna underhålls vi utav live-musik från våra trubadurer!

COPYRIGHT © 2024 SMÖGENBRYGGAN AB
SMÖGENBRYGGAN ® ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE
Alla rättigheter förbehålls

Kimsoft Media AB